Min daglige hudpleje rutine

Let og overskueligt

I en alder af 28 år , føler jeg nu at jeg har fået rimelig godt styr på min daglige hudpleje rutine. Det er ikke noget jeg gider at bruge særlig lang tid på hver dag, men jeg har da alligevel en fast rutine hver morgen og aften. Efter at have været til dermatolog for et par år siden, i forbindelse med et venindearrangement, hvor vi fik analyseret vores hud, syntes jeg faktisk at jeg endelig er helt tilfreds med min hud. Jeg tænker også nogle gange at det bare kan være fordi at jeg er blevet ældre at min hud endelig er som den burde være. 
Men jeg kan da egentlig anbefale at tage til dermatolog, og få analyseret sin hud - det hjalp egentlig mig på rette vej. Lidt ved en tilfældighed. 

Min hud er lidt olieret, og jeg prøver derfor at undgå produkter med olier, og selvfølgelig undgå parabener. Derudover er jeg blevet meget opmærksom på at fjerne alt min make-up om aftenen, da det godt kan tilstoppe mine porer, og give lidt uren hud. 

Så her kommer min daglige rutine: 

Morgen: 
Jeg renser mit ansigt i badet med en PureFect Cleansing Gel
Derefter bruger jeg en dagcreme fra Elizabeth Arden

Hvis det er høj sol og skøn sommer - tager jeg altid en god solcreme på. Den fra decubal er super god.

Middag: 
Drik en masse vand - gerne omkring 2 liter dagligt. 🙂

Aften: 
Først fjerner jeg alt makeup med en makeup remover. Jeg bruger p.t en remover fra dior, Men skifter lidt, alt efter hvor mange penge jeg har på kontoen 😀 
Jeg har en natcreme fra Raunsborg, som jeg bruger ca. hver 2. dag. Hvis min hud virker lidt tør efter makeup rens. 

Det er rimelig simpelt og tager måske omkring 10-15 minutter om dagen. Rutinen holder min hud ren og ikke for olieret.

Hvad syntes i ? Hvor dan er jeres hudpleje i forhold til ? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*