Min morgenrutine

Få en sund morgenrutine! 

I mit hoved ved jeg, at min morgenrutine sætter tonen for resten af ​​dagen, men når min alarm går af i morgen, har jeg ikke følt mig motiveret til at stå op og gå.

Min mangel på morgenmotivering overraskede mig lidt fordi jeg plejede at være en morgenperson. På universitetet, selvom jeg ikke havde klasse før senere på dagen, ville jeg være uden for dørene til fitness og ventede på at de skulle åbne klokken 5:45.

Men på det sidste er jeg bare blevet overvældet af en dovenhed, kommet til at gå for sent i seng, og bare været rigtig træls om morgenen. Når jeg endelig står op, føler jeg mig groggy, sur og har absolut ingen velvilje. Jeg er også nødt til at skynde mig for at få os alle klar og ud af døren til tiden, hvilket gør vores morgen mere stressende! Efter et par måneder af dette vidste jeg, at noget måtte ændres.

Så jeg lavede en ny plan. Den første ting jeg gjorde var at få min telefon væk fra siden af ​​min seng. At have det var for stor af en fristelse. Jeg ville blive for sent til at se på ubetydelige ting og vågne op næste morgen og straks spilde mere tid på at se på ubetydelige ting. Det var bestemt ikke den bedste start eller slutning på min dag, så jeg flyttede telefonen over rummet mens jeg sov.

Ikke alene gjorde det mig umuligt at gennemsøge internettet, mens jeg skulle have sovet eller begyndt med min dag, men det tvang mig også til at stå op og gå på tværs af lokalet for at slukke for min alarm.

LIFECHANGING! 

Seriøst ændrede den ene lille ting alt. Min alarm går af, og da jeg fysisk skal komme op og slukke den, fortsætter jeg lige videre i bad for at komme i gang med min dag i stedet for at spilde den første del af min morgen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*