At organiserer sin dagligdag!

At organiserer sin dagligdag!

At blive organiseret er ikke noget, der kommer naturligt til mig. Jeg skal arbejde meget hårdt for at blive organiseret og være selvstændig, udfordrer det dagligt. Mellem arbejdet i erhvervslivet og selvstændige i nogle år har jeg lært et par tips om, hvordan man bliver organiseret.

BRUG GOOGLE KALENDER

Første hjælpsomme tip er at sætte alt og alt i Google-kalenderen. Hvergang jeg laver planer med nogen, planlægger et møde eller får et projekt deadline, sætter jeg det i min Google kalender. Fordi jeg er en tosse, tilføjer jeg ekstra to påmindelser til hvert møde, på dagen og en dag før - bare i tilfælde. Jeg elsker Google Kalender, fordi jeg kan være rigtig specifik med hver ting - jeg kan indsætte en adresse og forbinde den til kort, jeg kan tilføje noter på hvert møde, hvis jeg skal huske visse ting, og jeg kan farvekode hver begivenhed, så den er rent organiseret i kategorier.

BRUG EN HÅNDSKREVET KALENDER

Og en dobbelt whammy - Jeg bruger også en håndskrevet kalender Alt, jeg skriver i Google Kalender, går også i den fysiske kalender. Dette kan synes over-the-top for nogle af jer, men jeg har fundet det gør en stor forskel i mig at føle, at jeg ved hvad der er foran mig. Når jeg skriver noget fysisk ned, har jeg en bedre chance for at huske det, end hvis jeg bare skriver det. Jeg elsker også at have en fysisk kalender, fordi det er en fantastisk måde at holde en løbende liste over.

HA EN TO-DO OG TOMORROW LISTE

Da jeg arbejdede i erhvervslivet, havde jeg altid en spiral notesbog på mit skrivebord. Jeg ville skrive min To-Do liste ned som den første ting om morgenen. Som dagen ville fortsætte, ville jeg afkrydse min To-Do liste. I slutningen af ​​dagen ville alt, hvad der var tilbage, gå på "Tomorrow list". Næste dag bliver"Tomorrow list" til min nye To-Do liste, som jeg skriver om morgenen. Jeg gør det stadig i dag i min fysiske kalender. Hvis der nogensinde er en ekstraordinær lang To-Do-liste, tager jeg tid til at rangere det efter prioritet af færdiggørelsen. Prioritering har aldrig været min stærke kulør, så det hjælper en hel del.

Jeg vil gerne vide, hvordan i bliver organiseret. Lad mig vide nedenunder, og som altid tak for at stoppe forbi!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*