Fødselsdagsgave – Nyt ur fra faber time!

Elsker min fødselsdag ! 🙂 

Idag har jeg fødselsdag, og det er nærmest min favorit dag på året. Min søde kæreste vækkede mig med morgenmad, og lækre gaver. Jeg fik bl.a dette ur fra Faber-time (se uret her), som er super stilrent og lige min stil. Resten af dagen gik med skole, og lidt arbejde, og til aften skal jeg hjem til mine forældre og have endnu flere gaver! Juhuuu

Mine forældre har bestilt mad udefra, og mine søskende kommer også med tilhørende kæreste osv. Så mon ikke jeg får lidt rødvin, og jeg bliver glad for at blive ældre. Jeg ser frem til mit nye år, og glæder mig til at afslutte studiet til sommer, og endelig komme ud på erhvervsmarket - og ENDELIG blive voksen 🙂

Kan du huske din fedeste fødselsdag ? 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*